Nieuwe aanwinst: Loveramics Egg Cappuccino en Latte koffiekopjes!

Yes! Dat is het gevoel dat ik krijg wanneer ik zie dat mijn pakket is bezorgd. Vandaag kwamen de nieuwe Loveramics koffiekopjes binnen, en ze zijn prachtig! Ze komen in vele kleuren en stijlen, ik heb gekozen voor de ‘Potters’ editie. Vandaag laat ik je Ice Blue en de Rose versie alvast zien voor een eerste indruk:

Loveramics Rose

Wat direct opvalt zijn de mooie details in de afwerking, ik vind de Potters versie prachtig. Deze heb ik samen met mijn vriendin besteld, je hebt ook meer mannelijke, robuuste varianten. De Loveramics Egg blinkt uit vanwege de eenvoud en de hoge kwaliteit porcein. Naast het mooie uiterlijk valt direct het gewicht van de Loveramics Egg op. Deze zijn vrij zwaar, van hoge kwaliteit porcelein en daarmee erg prettig om vast te houden. De vorm is perfect om Latte Art in te schenken, vandaar dat deze kopjes ook worden gebruikt op grote Barista evenementen. In de ontwikkeling van deze kopjes is met alles rekening gehouden, van het uiterlijk tot aan de functionaliteit. De vorm van het kopje schijnt te helpen de aroma’s te verspreiden. Ook het design aan de onderkant is erg strak. Nu kun je denken; hoe belangrijk is dat nou? Zeker wanneer je je kopjes op zijn kop opwarmt op je espressomachine, zul je deze onderkant nog vaak gaan zien. 

De roze versie heeft een middelmaat van 200 ml, en is geschikt voor de cappuccino. Hieronder zie je de Ice Blue versie, deze is de grootste met 300 ml en daarmee geschikt voor een Café Latte. Ik ben zeer benieuwd hoe Latte Art schenken gaat met deze kopjes, binnenkort zal ik daar een review over maken. Hoewel ik ze nog moet gebruiken ben ik er nu al weg van, weer een mooie aanwinst voor mijn koffiebar.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate Here»
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram