Bittere Espresso? Leer hoe je dit oplost!

Bittere Espresso? Laten we dat oplossen! Je hebt nieuwe bonen gekocht, je koffiemolen ingesteld en je kan niet wachten tot je die heerlijke espresso kunt proeven. De espresso ziet er goed uit, met een mooie laag crema. Dit kan niet misgaan denk je! Je zet het glas aan je lippen en neemt een slok, je verwacht de smaak te proeven die op de verpakking staat: Chocolade, Noten, Karamel en nog meer lekkers. Je slikt de Read more…

Review Hario Skerton Plus (met video)

Review Hario Skerton Plus (met video) Vandaag is het tijd voor een uitgebreide review van de Hario Skerton Plus. Deze handmatige koffiemolen is internationaal bekend onder de hobby-barista’s. Het was mijn eerste koffiemolen, met welke ik voor het eerst heerlijke espresso in eigen keuken haalde. In onderstaande video leg ik je uit hoe de Hario Skerton werkt; hoe stel je de maalgraad in? Hoe stel je m fijner af, hoe stel je m grover af? Read more…

Beste Barista Accessoires en producten met video (Black Friday editie)

De beste Barista Accessoires voor deze Black Friday (met video)! Het is morgen weer tijd voor Black Friday. Misschien ben je net als ik de sites in de gaten aan het houden voor nieuwe producten en mooie aanbiedingen. Wellicht voor jezelf als hobby Barista, of om aan een koffieliefhebber kado te doen. Om je een idee te geven van wat ik zou aanraden geef ik je in onderstaande video alvast wat inspiratie. Alle producten die Read more…

Eerste indruk van de Loveramics Egg koffiekopjes!

Nieuwe aanwinst: Loveramics Egg Cappuccino en Latte koffiekopjes! Yes! Dat is het gevoel dat ik krijg wanneer ik zie dat mijn pakket is bezorgd. Vandaag kwamen de nieuwe Loveramics koffiekopjes binnen, en ze zijn prachtig! Ze komen in vele kleuren en stijlen, ik heb gekozen voor de ‘Potters’ editie. Vandaag laat ik je Ice Blue en de Rose versie alvast zien voor een eerste indruk: Wat direct opvalt zijn de mooie details in de afwerking, Read more…

Translate Here»
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram